RusticBand din Focsani 1800 Euro/nunta

a fost indexat de pe Google de 932 ori !

Formatia RusticBand din Focsani
Dorin Ticu-0742263963-Clape
Valentin Ticu-0744301225-Voce
Cristian Nedelcu-072337353-Chitara
Laura Holban-Voce

 

De ce Rustic-Band ? Poate va intrebati de ce am ales numele formatiei „Rustic-Band” ..? Avand o bogata experienta in domeniul muzical si al evenimentelor importante din viata omului(nunta, botez, receptii, lansari, entertainment…) am ajuns la concluzia ca romanului ii place distractia in stil tipic romanesc. Bineinteles, nu inseamna ca in repertoriul nostru sunt preponderent melodii de muzica populara, ba dimpotriva in zona noastra se canta in proportie de 60-70% muzica usoara. Din experienta am invatat sa ne adaptam repertoriul in functie de eveniment si invitati. Dupa parerea noastra aceasta este marea arta a unei formatii.

Servicii
Prestaţii live în cadrul petrecerilor private ( banchete studenteşti, aniversări, nunţi şi botezuri, baluri populare şi zile locale), interpretând atât melodii din repertoriul naţional – muzică usoara si folclor – dar și muzică ușoară internaţională.

Sonorizari cu aparatură de calitate pentru orice fel de eveniment atât în interior cât şi în aer liber.

Consultanţă în realizarea unui eveniment – nunţi, botezuri, inaugurări de pensiuni şi hoteluri, lansări de carte, simpozioane, expoziţii, întâlniri , etc…

Colaborăm cu artişti-fotografi şi cameramani din zonă, oferindu-vă posibilitatea de a va organiza propriul eveniment in cele mai bune conditii.

Formația Rustic-Band este echipa de profesionişti ce va dă idei de calitate astfel încât visul dumneavoastră va deveni realitate.

La noi veţi găsi întotdeauna originalitate, calitate şi promptitudine precum și foarte multa SERIOZITATE.

Pentru succesul evenimentului dumneavoastra RUSTIC-BAND.
Formaţia e interesată de
Evenimente importante din viata dumneavoastra:nunti,botezuri,aniversari,zile onomastice,etc.

PUBLICITATE :
Porniti boxele de la calculator si asteptati 20-30 secunde pentru a asculta SUPER MUZICA pe www.muzicalitate.ro !!!

Despre RusticBand

Aici un link cu cateva piese audio: http://cauta.trilulilu.ro/muzica/rustic%20band%20focsani http://www.youtube.com/user/Rusticband Descriere De ce Rustic-Band ? Poate va intrebati de ce am ales numele formatiei "Rustic-Band" ..? Avand o bogata experienta in domeniul muzical si al evenimentelor importante din viata omului(nunta, botez, receptii, lansari, entertainment...) am ajuns la concluzia ca romanului ii place distractia in stil tipic romanesc. Bineinteles, nu inseamna ca in repertoriul nostru sunt preponderent melodii de muzica populara, ba dimpotriva in zona noastra se canta in proportie de 60-70% muzica usoara. Din experienta am invatat sa ne adaptam repertoriul in functie de eveniment si invitati. Dupa parerea noastra aceasta este marea arta a unei formatii. Servicii Prestaţii live în cadrul petrecerilor private ( banchete studenteşti, aniversări, nunţi şi botezuri, baluri populare şi zile locale), interpretând atât melodii din repertoriul naţional – muzică usoara si folclor – dar și muzică ușoară internaţională. Sonorizari cu aparatură de calitate pentru orice fel de eveniment atât în interior cât şi în aer liber. Consultanţă în realizarea unui eveniment – nunţi, botezuri, inaugurări de pensiuni şi hoteluri, lansări de carte, simpozioane, expoziţii, întâlniri , etc... Colaborăm cu artişti-fotografi şi cameramani din zonă, oferindu-vă posibilitatea de a va organiza propriul eveniment in cele mai bune conditii. Formația Rustic-Band este echipa de profesionişti ce va dă idei de calitate astfel încât visul dumneavoastră va deveni realitate. La noi veţi găsi întotdeauna originalitate, calitate şi promptitudine precum și foarte multa SERIOZITATE. Pentru succesul evenimentului dumneavoastra RUSTIC-BAND. Formaţia e interesată de Evenimente importante din viata dumneavoastra:nunti,botezuri,aniversari,zile onomastice,etc. Dorin Ticu-0742263963-Clape Valentin Ticu-0744301225-Voce Cristian Nedelcu-072337353-Chitara Laura Holban-Voce
Acest articol a fost publicat în Adjud, Focsani, Garoafa, Judetul Buzau, Judetul Vrancea, Marasesti, Odobesti, Panciu, Suraia și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns